Granhult, Karlstad

Björnbärsliden 1

REDO™
  • 6 rum
  • 220 kvm
  • Villa

UNIKT ARKITEKTRITAT HUS - ETT VERK AV INTERNATIONELLT LYX!

Välkommen till en sällsynt juvel belägen i Granhults mest eftertraktade läge. Denna 220 m² mästerverk av bostadskonst stoltserar med optimal placering på tomt, där varje fönster ramar in en fantastisk vy.

Välkommen till ett ståndsmässigt hus där varje detalj är noggrant uttänkt och utfört. Detta hus presenterar sig med en enastående kombination av pampig arkitektur och toppmodern design. Stiga in i en värld av överlägsen lyx med genomgående högklassiga materialval. Låt blicken svepa över de imponerande golven som reflekterar hemmets eleganta atmosfär. Upplev känslan av rymd och flöde genom öppna ytor och generös takhöjd, och finn perfektion i varje hörn, från vardagsrummet till de rogivande sovrummen.
Utsökta detaljer, tomtens all stenläggning är vackert utförd i vacker och hållbar granit, vilket ger en känsla av tidlös elegans. Inte bara en visuell fröjd, detta hem är toppmodernt utrustat med Coanex systemet som smidigt styr belysningen. Inomhus väntar sex rymliga rum, inklusive fyra sovrum i god storlek och två badrum - varav det största erbjuder både en avkopplande bastu och en lyxig jacuzzipool.
För de kulinariska entusiasterna, ta steget ut från köket till den stenlagda uteplatsen - en idealisk plats för morgonkaffe eller kvällsmiddagar. Den solrika trädgården kompletterar bostadens utomhusutrymme, och skapar en perfekt oas för avslappning.

Praktikalitet går inte obemärkt. Ett utomhusförråd tillgodoser förvaringsbehov, och tack vare avancerade FTX-systemet för ventilation kombinerat med effektiv bergvärme, är hemmet inte bara vackert men även energieffektivt och hållbart.

Välkommen till ett hem som sätter en ny standard för lyxigt boende - välkommen hem!

Detta är ett s.k. REDO hus vilket innebär att ägarna inte bestämt när de skall låta visa huset. Redan nu kan du meddela ditt intresse till handläggande fastighetsmäklare och notera att försäljning kan ske redan innan det blir en öppen visning. Ansvarig mäklare Amin Sarvestani 070-090 18 30

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Granhult, Karlstad

Björnbärsliden 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.