Alster, Karlstad

Alsters-Nybacka 323

Såld
  • 6 rum
  • 181 kvm
  • Villa

SJÖTOMT MED DRÖMLÄGE VID SJÖN ALSTERN

Fantastisk sjötomt vid sjön Alstern i västerläge med bara 13 km till stora torget i Karlstad. Friliggande bastu med sjöutsikt och egen brygga. Välkomna!

Nu ges möjligheten att förvärva denna friköpta sjötomt om hela 4090 kvm med västerläge vid sjön Alstern!

Här bor du på en lugn och fridfull plats men ändå bara 13 km till Karlstad och stadens puls. Med en friliggande bastu precis intill strandkanten, egen brygga och Alstern som bjuder in till bad, fina båtturer och rogivande fiske är detta ett en plats många drömmer om!

Bostaden erbjuder en boarea på hela 181 kvm fördelat i två plan. På entréplan finner du generösa sällskapsytor med stora fönster som ger ett underbart ljusinsläpp och med en vy ut mot vattnet. Stort kök med gott om arbetsytor som totalrenoverades år 2016. Köket är utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn, kyl och frys. Vidare finner du matrum, vardagsrum, gäst-wc och anslutningen ut till bostadens altan under tak där du kan njuta av kvällssolen. På övervåningen finns tre sovrum, duschrum och ett stort allrum med värmande öppen spis som höjer mysfaktorn. Här finns gott om plats för hela familjen och även för dina gäster. Från det stora allrummet når man husets balkong med utsikt över sjön.

Uppvärmning via två stycken luft-luftvärmepumpar, kamin (entréplan), öppen spis (övre plan) och direktverkande el. Eldstäderna är godkända.

Man kan välja att ha denna fastighet som ett härligt fritidsboende eller bo permanent som många i omgivningen valt att göra.
Ta nu möjligheten att förvärva en fastighet utöver det vanliga som måste upplevas på plats.

Varmt välkomna med er intresseanmälan!

Mer om mäklarna