Alster, Karlstad

Vammelsvägen 29

Såld
  • 4 rum
  • 172 kvm
  • Villa

EXKLUSIV VILLA PÅ HÖJDEN, ETT STENKAST FRÅN VÄNERNS STRANDKANT!

Nu har vi nöjet att erbjuda marknaden denna mycket påkostade fastighet där inget är lämnat åt slumpen.

Välkomna till Vammelsvägen 29 och denna fantastiska fastighet som nu finns chansen att förvärva efter endast en tidigare ägare.
Villan är i toppskick och varje detalj är noga utvald och av bästa kvalitét.

Här möts du av en oslagbar känsla av rymd tack vare den generösa takhöjd och ett fantastiskt ljus från stora fönsterpartier runt om hela bostaden. Du har genomgående parkettgolv i en öppen social planlösning mellan matsal, vardagsrum och vidare in i sovrum och allrum. Här har du lyxen att från master bedroom ta en morgondusch i direkt anslutning och lika så till en rymlig walk-in closet. Bakom en valvad vägg finner du ett tidlöst kök utrustat med ljusa luckor och ett exklusivt mosaikkakel över en massiv granitskiva i mörk kulör. Här har du gott om förvaring i skåp, lådor och två rymliga skafferier. Idag erbjuder bostaden två duschrum och två sovrum, men för den större familjen finns möjligheten att med enkla medel göra ytterligare rum.

Runt bostaden erbjuds en fantastisk trädgård i olika etage med en plats i solen för dagens alla timmar. På ett stort soldäck i anslutning till vardagsrummet kan du njuta av ett härligt spabad med en vy över trädtoppar och en glimt av Vänerns glimrande vatten.

Här bor du i ett lugnt, tryggt och starkt växande område som erbjuder fin barnomsorg, bra förbindelser via både värmlandstrafik och karlstadbuss till både Välsvikens handelsområde och Karlstad stadskärna.
Naturen i Alster är fantastisk! Precis runt hörnet finner du fina promenadstråk, blåbärsskogar och i morgonrocken kan du gå ner till Alsters omtalade badplats för ett uppfriskande morgondopp. För dig med båtintresse finns även möjligheten att förvärva en båtplats.

Nu finns chansen till detta guldkorn!

Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning.

Vi ses!

Mer om mäklarna