Alster, Karlstad

Enebobacken 2

Såld
  • 7 rum
  • 168 kvm
  • Villa

NYPRODUCERAD 1,5-PLANSVILLA I OMTYCKTA ALSTER!!

Nu finns chansen att förvärva denna nyproducerade fastighet i vackra och omtyckta Alster!

Här bor du i en fantastisk miljö som många drömmer om! Du har närheten till en rofylld natur med härliga små skogsstigar och Vänerns glimrande vatten för bad och fiskelycka. Alster är ett starkt växande område som är lugnt och tryggt. Barnen har nära till förskolan, du har bra med bussförbindelser till Karlstad centrum, Välsvikens handelsområde och Bergviks köpcenter via både Stadsbussen och Värmlandstrafik.

Villan heter Domherren och är producerad av Huspartner, vilket är ett varumärke med hög kvalité och standard!
I denna välplanerade 1,5-plans villa finns plats för hela sex sovrum för den som önskar, men i nuläget består den av fem.

På entréplanet finner du ett fantastiskt kök från Marbodal med vitvaror av bästa kvalitét och en exklusiv bänkskiva i kalksten. Kök, matplats och vardagsrum erbjuder en social öppen planlösning men ytskikt i roingivande kulörer och fin enstavsparkett i ek som är genomgående i hela fastigheten. I vardagsrummet finner du även en mysig, värmande täljstenskamin och ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier mot en grönskande trädgård.
Vidare erbjuder undervåningen ett helkaklat duschrum, tvättstuga med groventré och två sovrum i bra storlek.
På övre plan finns tre sovrum, ett helkaklat badrum och allrum stort nog att rymma tv- och spelhäng för barnen. Den tillvalda takkupan ger en ljus och rymlig känsla på övervåningen. Det större sovrummet kan med enkla medel delas upp i två för den som önskar.

Bostaden har en stående slätspontad träpanel som är behandlad med SiOO:X träskydd vilket ger panelen med tiden en gråare nyans. Carport och intilliggande förråd. Fastighetens tomt är en av de större på området. Här finns gott om plats för den som drömmer om ett orangeri, en härlig swimmingpool, ett attefallshus eller kanske en egen liten fotbollsplan till barnen.

Här har du ett drömboende i toppskick som sällan erbjuds, så ta chansen!

Varmt välkommen till visning!

Mer om mäklarna