Jonstorp, Jonstorp

Kungsljusvägen 2

Såld
  • 4 rum
  • 140 kvm
  • Villa

Kommande!

140 kvm med ett fantastiskt läge!

På en magnifik plats omgiven av naturen utmärker sig denna charmiga enplansvilla, en plats som måste upplevas personligen för att förstå dess fulla förtrollning. Med en yta på 140 kvm erbjuder detta hem en öppen planlösning och en härlig belysning som genomsyrar varje vrå. Den moderna och behagliga atmosfären präglar varje del av huset, från de tre rymliga sovrummen till de två stilfullt renoverade badrummen och det stora vardagsrummet med imponerande fönsterpartier.
Köket är gediget och erbjuder generösa förvaringsmöjligheter, vilket gör det till en plats där matlagning blir en fröjd. Trädgården är magisk, bjudande på oändliga soltimmar och skapar den perfekta inramningen för sena sommarkvällar med nära och kära. Här finner du gott om utrymme för grillkvällar eller för barnens lek med en möjlig studsmatta. Isolerat garage ger möjligheten till att parkera bilen där eller varför inte använda som förrådsutyrmme.

Beläget i det barnvänliga Jonstorp, kan du tryggt planera förskole- och grundskoleåren för dina barn. Området erbjuder också en mängd idrottsaktiviteter för den aktiva familjen. Dessutom är det lätt att ta sig till Höganäs eller Helsingborg med kollektivtrafik eller egen bil, vilket gör det här hemmet inte bara vackert, utan även praktiskt placerat för en bekväm livsstil. Det är en bostad som inte bara erbjuder en plats att bo, utan en plats att verkligen leva.

Fastigheten har genomgått en förbesiktning. Dolda fel försäkring är tecknad av säljaren för en tryggare affär.

Mer om mäklarna