Järlåsa, Järlåsa

Skånska Vägen 14

Såld
  • 5 rum
  • 146 kvm
  • Villa

Välkomna till Skånska Vägen 14 i populära Järlåsa!

Fantastiskt enplanshus med ett av de bästa lägena i Järlåsa! Husets 146kvm bjuder på fyra vältilltagna sovrum, stort allrum med öppen planlösning mot köket. Ett stort badrum som även är utrustat med badkar, en extra toalett, tvättstuga med egen grovingång. Då huset är i vinkelformat så erbjuds det vackra ljusinsläpp från husets alla hörn. Stor tomt om 1668kvm där det finns stora förråd. På tomten så finns det en stor pool som du kan svalka dig de varmare sommardagarna.
För den som önskar så finns det möjlighet att bygga carport/garage till höger om huset.
Vidare så ligger huset i ett lugnt läge längst in på gatan där du inte behöver oroa dig för trafiken.

Järlåsa är ett trivsamt samhälle i Uppsala kommun. Härifrån har man dryga 25 minuters bilfärd till såväl Uppsala, Sala som Enköping och till Stockholm tar det ca en timme. Orten erbjuder både förskola och skola (F-6) och en aktiv idrottsförening med tillgång till en stor sporthall. Goda bussförbindelser med Uppsala och Sala från samhället. Det finns även pizzeria, matbutik och bensinmack.

Missa inte att anmäla ditt intresse för att ta del av information. Bostäder i området i denna klass är mycket populära och kan säljas redan innan visning.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna