Hyllinge, Hyllinge

Opalvägen 54

Såld
  • 7 rum
  • 177 kvm
  • Villa

Stort 1,5-planshus med underbar pool & trädgård!

På attraktivt läge i Hyllinge kan vi erbjuda ett stort och rymligt 1,5-planshus med plats för den stora familjen . Med en boyta om totalt 177kvm och hela 7 rum, inklusive 5 rymliga sovrum, har detta hem gott om plats för hela familjen. Trädgården (785kvm) bjuder på generösa grönytor och ett trädäck

Välkommen till Opalvägen 54 - ett stort hem med fantastisk potential!

På attraktivt läge i Hyllinge kan vi erbjuda ett stort och rymligt 1,5-planshus med plats för den stora familjen . Med en boyta om totalt 177kvm och hela 7 rum, inklusive 5 rymliga sovrum, har detta hem gott om plats för hela familjen. Trädgården (785kvm) bjuder på generösa grönytor och ett trädäck som omfamnar en helt underbar pool, vilket garanterar roliga sommardagar och avkoppling i en fantastisk miljö.

På entréplan finns en rymlig hall med gott om plats för förvaring samt en gästtoalett som nyligen fått en uppfräschning. Bostadens kök, som även det precis fått en uppfräschning med bland annat nytt kakel, ny bänkskiva samt vitlackerade köksluckor finns också på entréplan och erbjuder förutom goda arbetsytor även plats för en fullstor matgrupp. Vardagsrummet är stort och rymligt med plats för både soffgrupp och ytterligare matgrupp. Två av bostadens fem sovrum finns på nedre plan. Förutom detta finns även ett helkaklat badrum samt grovkök utrustat med vask, tvättmaskin och torktumlare.

På ovanvåningen finns ett stort allrum samt tre stycken separata sovrum, med möjlighet att ändra om så att man får ytterligare ett extra sovrum. Ett stort plus är att det redan är förberett för att bygga ett extra badrum på andra våningen.

På husets framsida finns ett garage med separat förråd. Dessutom finns uppställningsplats för ytterligare två-tre bilar.

Huset har ett attraktivt läge med närhet till allt ni kan tänkas efterfråga. Flera förskolor, skola, grönområden och lekplatser samt matbutik finns i området. Hyllinge är en växande tätort med närhet till E4/E6. För pendlaren finns det goda och praktiska förbindelser med både bil och buss till dom större grannkommunerna.

Helsingborg cirka 15km (10 min med bil)
Ängelholm cirka 18kvm (15 min med bil)

Här erbjuds med andra ord ett stort hem med fantastisk potential och goda möjligheter att sätta sin egen prägel!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Bostaden är besiktigad.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna