Huddunge, Huddungeby

Huddunge kyrkväg 20

Såld
  • 4 rum
  • 80 kvm
  • Villa

Villa i lantligt läge med härlig utsikt!

Varmt välkommen till denna charmiga villa i ett vackert läge.

Bostaden erbjuder ett rymligt vardagsrum med en snygg braskamin som är perfekt att värma sig framför under vintermånaderna, du har även fönster med utsikt över dom vackra åkrarna.
Vidare på entréplan så har du ett praktiskt badrum som blev renoverat 2018, tvättstuga och ett stort kök med generösa arbetsytor. I anslutning till köket har du ännu ett rum som kan användas som arbetsrum.

Tar du trapporna till övervåningen så hittar du 2 fräscha nyrenoverade sovrum som håller en hög standard. Båda rummen är lättmöblerade med gott om plats för både säng och nattduksbord, i det större sovrummet finns även möjlighet till inbyggd förvaring. Du har även ett mindre rum/garderob som är förberett för att installera takfönster, detta rum är också nyrenoverat och går i samma stil som sovrummen. Badrummet är utrivet på övervåningen så att du har möjlighet att själv bestämma hur det ska se ut. Till sist finns det en vacker takkupa som är perfekt för fina sommarkvällar.

Ute på tomten har du ett stort rymlig garage/verkstad med gott om plats för förvaring och diverse aktiviteter.
Bara några meter ifrån fastigheten hittar du både Ica butik med ett enklare utbud samt busshållplats och på kort promenadavstånd både Huddunge byskola och Skogsdungens förskola.
Obs egenritad planritning, viss avvikelse kan förekomma!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna