Västra Balingsnäs, Huddinge

Trollskogsvägen 18

Såld
  • 3 rum
  • 72 kvm
  • Villa

Mysigt, välplanerat och smakfullt kedjehus i naturskönt område!

Nu saluförs äntligen detta underbara kedjehus i Västra Balingsnäs! - Ett hus som är perfekt för er som söker ett kvadratsmart och kostnadseffektivt boende i ett populärt område med underbar omgivning, präglad av natur och grönska.

Denna bostad disponeras om 72 välplanerade kvadratmeter med ett väl tilltaget garage. Med stora sociala ytor, 2 sovrum (3 möjliga), välutrustat och generöst badrum. Därtill en plan och fin, plan tomt med uteplats i två väderstreck samt garage i direkt anslutning. Bostaden genomsyras av stilfulla materialval med hög standard och komfort. Området är naturskönt och lugnt med välrenommerad skola och förskola på gångavstånd. Naturreservatet som omgärdar området är fyllt av naturstråk, svampskog och strövområden att utforska. Till centrala Huddinge är det alltid nära, nås på såväl kort bil/buss-tur som med cykeln. Vid Huddinge C nås pendeltåg mot Sthlm C och Södertälje.

Sammanfattningsvis en välplanerad 2-plans villa med standard och komfort i kvadrat såväl som låga kostnader och en underbar omgivning. För mer information, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Mer om mäklarna