Stuvsta, Huddinge

Yrkesvägen 65

Såld
  • 5 rum
  • 108 kvm
  • Villa

Radhus med perfekt läge - Stenkast från Rosendalsparken

Välkommen till detta radhus med friköpt tomt på familjevänliga Yrkesvägen.

Detta hemtrevliga radhus byggdes 1963 och är det perfekta boendet för barnfamiljen. Här har ni möjlighet att skapa ert drömboende mitt i Huddinges bästa läge för hela familjen. Ett stenkast från huset ligger Rosendalsparken med lekplats, fotbollsplan, utegym och härlig grönskande natur.

Här erbjuds ni stora härliga ytor i huset där det finns möjlighet att skapa sitt eget drömboende. 4 bra sovrum och 2 vardagsrum ger huset plats åt hela familjen. Uteplats med trädgård ger er möjligheten att ha nära till natur och en samlingsplats där ni kan njuta av långa sommarkvällar. Sol från lunchtid till sent på kvällen. Vill man njuta av himlen kan man röra sig upp mot husets balkong.

På övre plan finner ni två väl tilltagna sovrum samt ett vardagsrum med utgång till den inbjudande balkongen. Övre planet har även kök och ett badrum med dusch, wc och det får ett härligt ljusinsläpp från takfönster. Entéplanet har ett vardagsrum, tvättstuga med duschkabin, separat wc och två bra sovrum varav ett har utgång till trädgården.

På Yrkesvägen 65 bor ni på det perfekta läget med Rosendalsparken som er närmaste granne som erbjuder flera mötesplatser, stora gräsytor, grillplatser, hängmattor och parksoffor. Det finns möjlighet till aktivitet som utegym, bollsport, boule och vintertid pulkaåkning. Kort promenadavstånd till Källbrinksskolan, Snättringeskolan samt Hemköp. Med cykel når du också pendeltågsstationen Stuvsta på ca 5 min.

Ta chansen och skapa ert nya drömhus.

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna