Stuvsta, Huddinge

Urbergsvägen 26

Såld
  • 7 rum
  • 167 kvm
  • Villa

Gedigen familjevilla i Stuvstas mest eftertraktade kvarter

*Högt beläget *kilometerlång utsikt *Angränsande allmänning *Gediget *Centrumnära *Insynsskyddat *Väl underhållt

Med ett enastående bra och högt läge i Stuvsta/Snättringe med milsvidd utsikt finner ni denna gedigna villa om totalt 187 kvm. Man välkomnas av den stora hallen som leder in till ett allrum. Från allrummet nås ett ljust och avskilt sovrum, ett fräscht badrum med bastu och vidare ytterligare ett sovrum samt tvättstuga som rymmer bergvärmeanläggning. Det före detta garaget disponeras idag som förråd, men kan med enkla medel omvandlas till ett extra sovrum.

På övre plan slås du av ljuset och den fantastiska utsikten från den öppna planlösningen som består av övre hall, vardagsrum och matsal. På samma plan finns även två sovrum, badrum samt kök. Längs hela fasaden sträcker sig en balkong i bästa sydvästläge. Från den övre hallen nås den lättskötta baksidan med flertalet uteplatser, som ligger insynsskyddade eftersom tomten gränsar till allmänning på två sidor.
Huset är väl underhållet, har indragen fiber och låga driftskostnader. Det är lätt att förstå varför området är så populärt eftersom man inom gångavstånd har tillgång till förskolor, skolor, lekplatser och allmänna kommunikationer såväl som natur och Långsjön. I Stuvsta centrum har du det mesta du behöver i vardagen.

Välkomna till ett hus med högt i tak, mycket kärlek som funnits i familjens ägo ända sedan huset byggdes.

Låga driftkostnader, väl underhållt, fiber och kort promenad till såväl förskola, skola som allmänna kommunikationer i Stuvsta C.

Mer om mäklarna