Stuvsta, Huddinge

Midgårdsvägen 11

Såld
  • 4 rum
  • 68 + 68 kvm
  • Villa

I hjärtat av Stuvsta! Smakfullt belägen på lugn återvändsgata.

Skapa din dröm med denna idylliska pärla i hjärtat av Stuvsta! Belägen på en fridfull återvändsgata och ett stenkast till Långsjön, här har du möjligheten att förverkliga ditt drömhem.

Denna fantastiska egendom har varit i samma ägares trygga händer i över 50 år och denna potential är sällan tillgänglig i området - ett unikt tillfälle att skapa något extraordinärt. Här väntar en generös tomt där du kan skapa din egen oas, med gott om plats för trädgårdslek och avkoppling under öppen himmel.

För dem som söker den urbana miljön nås Centralen på 30 minuter. Du har 15 min promenad till Stuvsta station sedan pendeltåg till Centralstation och vidare mot Odenplan och Solna. Längs Häradsvägen har du även bussförbindelser till Stuvsta station eller till Fruängen centrum för tunnelbanans röda linje.

Huset i sig är smakfullt utformat och erbjuder en perfekt canvas för att forma ditt eget hem. Med kommunikationer inom bekvämt räckhåll och en gemytlig grannsämja, är detta det perfekta valet för hela familjen att trivas och växa tillsammans. Missa inte chansen att bli en del av denna sällsynta möjlighet att skapa din dröm i Stuvsta!

Mer om mäklarna