Stuvsta, Huddinge

Banbyggarvägen 10

Såld
  • 5 rum
  • 117 kvm
  • Villa

Välkommen till denna idylliska pärla i ett av områdets mest populära kvarter!

Välkommen till denna idylliska pärla i ett av områdets mest populära kvarter! Här erbjuder vi en unik möjlighet till bekymmersfritt boende i en villa som kommer att uppfylla alla dina drömmar om det perfekta hemmet. Huset vetter i söder och erbjuder sol hela dagen!

Beläget i ett av de mest eftertraktade områdena, har du alla bekvämligheter nära till hands. Huset är högt beläget med vy över takåsarna som förgyller idyllen! Kommunikationen är smidig, med utmärkta buss-, tunnelbana- och tågförbindelser som tar dig till city på nolltid. Du kommer också att ha enkel tillgång till affärer, restauranger, skolor och allt annat du kan tänkas behöva. Som exempel har du ca 10 min promenad till Hagsätras tunnelbana (grön linje), Stuvsta station samt Långsjön för bad och natur!

Denna charmiga villa är omgiven av grönskande parker och natursköna promenadstråk, perfekta för avkopplande kvällspromenader eller picknickar med familj och vänner. När du tröttnat på den vardagliga stressen kan du dra dig tillbaka till din stora altan och njuta av lugnet och friden i din egen lilla oas. Banbyggarvägen är en lugn gata med lite trafik. Här är endast de boende som rör sig.

Villan är i gott skick och har omhändertagits av de nuvarande ägarna, som exempel så målades fasaden om 2022. Sedan byggåret har endast tre familjer bott. Här finns generösa utrymmen, ljusa rum och smakfulla materialval. Köket är perfekt för matälskaren med stor matplats och anslutning till altanen samt gott om förvaring. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande med en öppen spis som ger en hemtrevlig atmosfär.

Det här är verkligen villadrömmen som blir verklighet. Missa inte chansen att äga ditt drömhem i detta eftertraktade område. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning. Det här är en möjlighet du inte vill missa!

Varmt välkommen till Banbyggarvägen 10 och Stuvsta - Segersminne!

Mer om mäklarna