Allrum högst upp

Sörskogen, Huddinge

Champinjonvägen 54

Såld
  • 7 rum
  • 176 kvm
  • Villa

Nybyggt kedjehus i toppskick - altan mot allmänning - fem sovrum - bli först att flytta in

Bli först att flytta in i detta kedjehus i absolut toppskick om ca 218 kvm från 2021. Huset har under året renoverats från grunden. Bostaden erbjuder ett stort och rymligt allrum med läckra synliga tak balkar med inbygg belysning med härligt ljusinsläpp via rummets alla fönsterpartier. Här finns möjlighet för den som önskar att få till ytterligare minst två sovrum. Snyggt kök med riktigt bra arbetsyta med köksö mot matsalen. Köket är modernt och stilrent och så klart fullt utrustat med integrerad kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsugn/mikro, induktionshäll och spisfläkt samt stenbänkskiva med infälld diskho. Matplats för större middagssällskap och utgång till altan på framsidan. I huset finns fem sovrum alla rymliga med gott om plats för dubbelsäng eller säng och skrivbord. Master bedroom erbjuder dessutom en walk in closet med skjutdörrar.

Badrummet nere är det hög klass på med kakel och klinker ljusgråton. Utrustat med badkar, separat takdusch, dubbelkommod, vägghängd toalett, handukstok, spegel med LED-belysning och belysning med stjärnhimmel med dimmer samt inbyggda högtalare. Badrum två på entréplan är också helkaklat i ljusgrå ton med takdusch, vägghängd wc, kommod.

Huset erbjuder också god förvaring med klädkammare, inbyggda garderob samt separat tvättstuga.

Altanen på baksidan ligger med bästa solläge med sol från lunch till sen kväll. Kvällstid så lyses altanen upp av den inbyggda LED belysningen.
Huset och altanen angränsar mot en allmänning med lekplats, utegym och stora gräsytor. Trappa finns ned till allmänningen via altanen.

Mer om mäklarna