Snättringe, Huddinge

Storbergsvägen 14

Såld
  • 7 rum
  • 157 kvm
  • Villa

Stort kedjehus beläget på lugn återvändsgatan i populära Snättringe!

Stort kedjehus beläget på lugn återvändsgata i populära Snättringe!
Välkommen till Storbergsvägen 14, där detta imponerande kedjehus med en totalyta om 175 kvm (157 boa, 18 bia) nu erbjuds till försäljning. Ett perfekt hem för den stora familjen som söker både rymliga utrymmen och närhet till natursköna områden.

Detta storslagna kedjehus har allt du behöver för att skapa ett trivsamt hem. Med generösa ytor finns det gott om plats för hela familjen att trivas och växa. Här ges möjlighet att sätta din egen prägel på varje hörn och skapa ett personligt utrymme som passar just er.

Läget är optimalt för den naturintresserade, med närhet till vackra naturområden. Här kan du njuta av avkopplande promenader eller utflykter i naturen, vilket ger en fridfull kontrast till det hektiska vardagslivet. För den som är beroende av goda kommunikationer är detta ett bra val. Nära beläget till bekväma transportmöjligheter, vilket gör pendlingen smidig och enkel.

Denna pärla är sällan till salu och har endast haft en ägare, vilket talar för både kvalitet och långsiktighet. Det intilliggande garaget och den egna uppfarten ger inte bara praktiskt utrymme för bilen utan också en extra dimension av bekvämlighet. Missa inte chansen att förvärva detta trivsamma hem på Storbergsvägen 14.

Kontakta mig för mer information eller för att boka en visning och upplev själv det fantastiska som detta kedjehus har att erbjuda. Välkommen hem!

Mer om mäklarna