Snättringe, Huddinge

Gnejsvägen 9B

REDO™
  • 5 rum
  • 110 kvm
  • Villa

Smakfull villa i omtyckta snättringe. Nära kommunikation och granne med naturen!

Denna underbara bostad erbjuder en fantastisk livsstil med sin attraktiva placering och charmiga karaktär. Huset har en elegant putsad fasad och har blivit väl omhändertaget genom åren, vilket ger en inbjudande atmosfär. Tomten är rymlig och öppnar upp för otaliga möjligheter.

Den stora balkongen ger dig möjlighet att njuta av kvällssolen och vackra omgivningar. Dess närhet till kommunikation gör din vardag bekväm och effektiv. Samtidigt har du förmånen att bo intill Långsjön, vilket ger dig tillgång till trevliga naturområden och avkopplande stunder vid vattnet. I närområdet hittar du uppskattade cafeér och restauranger inom gång och cykelavstånd.
Huset är utrustat med ett garage som är bekvämt att nå direkt från bostaden, och på uppfarten finns en elbilsladdare för att möta moderna behov och hållbarhetskrav. Möjligheten att bygga ut befintlig terrass ger dig chansen att skapa en perfekt plats för sociala sammankomster och avkoppling utomhus.

Det trevliga uterummet, som kan användas året om, gör att du kan njuta av naturen och ljuset oavsett väder. Detta hem erbjuder en harmonisk kombination av bekvämlighet, stil och möjligheter för att skapa ditt drömboende.

Varmt välkommen till Gnejsvägen 9B!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Snättringe, Huddinge

Gnejsvägen 9B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.