Snättringe, Huddinge

Koltrastvägen 4A

REDO™
  • 5 rum
  • 147 kvm
  • Villa

Ståtlig villa med familjevänlig trädgård och magisk terrass! Generös uppfart samt garage.

Välkommen till denna ståtliga villa som utgör drömboendet för din familj. Belägen med en barnvänlig tomt, uppfart för flera bilar samt garage. Denna fastighet erbjuder en oöverträffad kombination av komfort och stil.

Efter genomgång av huset möter du det fantastiska uterummet som förlänger sommarhalvåret, till detta en vacker pergola som ger skugga och en underbar atmosfär för avkoppling och umgänge. Här kan du njuta av de ljumma sommarkvällarna i de bekväma loungemöblerna medan du lyssnar på fåglarnas kvitter och känner doften av blommor i trädgården.

För de som älskar lyx och avkoppling finns en jacuzzi där du kan bada och koppla av i privatlivets lugn. Terrassen bjuder också in till de större tillställningarna med utrymme för stor matplats!
Huset i sig är smakfullt inrett och har endast haft en ägare, vilket betyder att det har varit omhändertaget och i gott skick. Solceller är installerade för att minska din energiförbrukning och göra fastigheten mer miljövänlig.

Huset har även en friggebod med el, värme och isolering. Har fungerat bra för de unga vuxna att bo och vistas i.

Denna villa är en unik möjlighet att äga en stilfull och välskött fastighet i en eftertraktad miljö. Missa inte chansen att kalla detta för ditt nya hem och skapa livslånga minnen med din familj. Kontakta mig vid intresse och upplev detta fantastiska hem själv!

Varmt välkommen till Koltrastvägen 4A!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Snättringe, Huddinge

Koltrastvägen 4A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.