Snättringe, Huddinge

Snäckvägen 24

Såld
  • 5 rum
  • 163 kvm
  • Villa

Ståtlig familjevilla, sällan till salu! Perfekt läge & generös tomt med stort garage.

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING. Denna ståtliga - totalyta 190 kvm - villa är en sällsynt pärla på populära Snäckvägen, perfekt för en växande familj! Här finner du allt du kan önska dig och mer därtill. Beläget på en generös tomt i ett optimalt läge är detta en familjevänlig villa som är smakfullt inredd och trivsamt disponerad.
Husets hjärta är de pampiga vardagsrummet som ger dig en fridfull atmosfär och härlig rymd! Öppet upp till nock samt rikligt med ljus. Här är det endast fantasin som sätter gränserna och vardagsrummet bjuder verkligen in till de sociala tillställningarna!
Den stora balkongen vetter i väst och fångar den härliga solnedgången, här rymmer stor matplats för hela familjen.

När du kliver in på Snäckvägen kommer du genast att känna dig välkommen, det är ett hus som måste upplevas! Den representativa designen ger en tidlös och imponerande känsla tillsammans med husets optimala funktion.

Nedre våningen har en egen ingång och är perfekt för ungdomar eller gäster. Det ger en extra dimension av flexibilitet till detta redan fantastiska hem. Här kan familjen växa och trivas. Det stora garaget - 49 kvm - erbjuder gott om utrymme för både fordon och förvaring. Till detta en generös uppfart med plats för tre bilar. Nu uppenbarar sig möjligheten att bli ägare av detta smakfulla hem.

Vänta inte för länge - en representativ familjevilla sällan till salu!
Varmt välkommen till Snäckvägen 24!

Mer om mäklarna