Snättringe, Huddinge

Ängsvägen 72B

Såld
  • 4 rum
  • 118 kvm
  • Villa

Rymligt Parhus med toppenläge och trädgård i sydvästläge

Välkommen till Ängsvägen 72B i charmiga Snättringe! Detta fantastiska parhus erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet, stil och utrymme för hela familjen.

Med en yta på generösa 118 kvm har detta hem allt du behöver och lite till. Köket är en dröm för den matinspirerade! Den påkostade maskinella utrustningen ger dig möjlighet att skapa kulinariska mästerverk med lätthet.
Ugn med inbyggd ånga, sous vide och mycket mer! Är ni och handlar inför kvällens middag och känner er osäkra på vad som finns i kylen? Ta upp telefonen, kylen tar en livebild varje gång den stängs för att bli påmind om den sista ingrediensen!
Ett mysigt inslag i vardagsrummet är den eleganta braskaminen som skapar en varm och inbjudande atmosfär under kyliga kvällar. Här finns gott om plats för avkoppling och umgänge med nära och kära.

Med tre rymliga sovrum erbjuder detta hem gott om utrymme för hela familjen. Dessutom finns möjlighet att enkelt skapa ett fjärde sovrum om så önskas, vilket gör det perfekt för den växande familjen eller för dig som behöver arbetsutrymme hemifrån.

Utöver det generösa boendet kommer du att älska den underbara altanen och den gräsmattan i sydvästläge. Här kan du njuta av soliga dagar och trevliga grillkvällar med vänner och familj. För morgonkaffen finns den lilla terassen åt andra hållet för att maximera dosen av D-vitamin!

Med närhet till både natur och stadsliv är läget idealiskt. Snättringe erbjuder lugn och ro samtidigt som du har goda kommunikationer och bekvämligheter inom räckhåll.
Flertal skolar och förskolor finns i närheten för att trivas här i flera år framöver!

Välkommen till Ängsvägen 72B.
Välkommen hem.

Mer om mäklarna