Myrängen/Högmora, Huddinge

Koordinatvägen 10

  • 6 rum
  • 210 kvm
  • Villa
Högstbjudande 10 995 000 kr

Exklusiv, nybyggd villa i tidlös sekelskiftesstil från Eksjöhus

Välkommen till detta drömhem i äkta sekelskiftesstil. Denna praktfulla och helt nybyggda villa är en sällsynt pärla som utstrålar klassisk elegans i kombination med modern komfort. Beläget i barnvänliga kvarter intill naturreservat erbjuds här en livsstil på en plats som andas frisk luft, grönska och komfort.
Huset är levererat av Eksjöhus med hög standard och exklusiva designval, designat för att passa husets tidsepok så som fasadens vackra detaljer, de klassiska fönstren och det karaktäristiska mansardtaket. Här har det gjorts omsorgsfulla designval, in i minsta detalj. Denna bostad har dessutom modern och energieffektiv uppvärmning med bergvärme vilket bidrar till låga driftkostnader.

BOSTADEN
De sociala ytorna återfinns på husets entréplan. Här välkomnas ni av den stora och ljusa hallen med sin imponerande takhöjd om 6 meter. Här har de praktiska behoven verkligen tagits i beaktning, med en platsbyggd sittbänk med bröstpanel, en dubbel spegelgarderob, en rymlig walk-in-closet med plats för kläder och prylar från alla säsonger . Förvaringen under trappan är ytterligare en smart detalj. På golvet ligger snygg och praktisk klinker i granitkeramik. Intill hallen ligger tvättstugan med separat groventré och gott om förvaring i dubbelt linneskåp/städskåp, tillsammans med tvättmaskin och torktumlare från Miele. Här finns även bergvärmepumpen. Precis som i hallen ligger här granitkeramik-klinker på golvet vilket bjuder på en genomgående känsla. Från groventrén nås även köket.

Det havregula köket är verkligen hjärtat i detta hem. Här har varje detalj valts med största omsorg och här bjuds det in till kulinarisk matglädje. Med en platsbyggd känsla, snygg utformning och exklusiv utrustning är detta kök en dröm för varje kock och matälskare. Här finns generösa arbetsytor och flertalet skåp för att maximera förvaringsmöjligheterna.

Köket, matplatsen och vardagsrummet är förenade i en öppen planlösning som skapar stora sociala ytor och möjligheter. Invid den generösa matplatsen finns ett vackert burspråk med fönster från golv till tak vilket ger rikligt med naturligt ljus och en känsla av rymd. Här finns plats för familjemiddagar och umgänge. Invid matplatsen och vardagsrummet finns en exklusivt platsbyggd öppen spis som ger extra komfort och värme. Den är inte bara en elegant och funktionell del av hemmet, den blir också en naturlig samlingspunkt under kalla kvällar och mysiga stunder. I Vardagsrummsdelen bjuds det på mycket ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Här finns gott om plats att möblera efter egna önskemål och behov.

På entréplanet finns ett stort rum som tack vare sin avskilda placering i huset med fördel kan användas som gästrum eller hemmakontor, eller varför inte både och?

Bostaden erbjuder två badrum, var och ett strategiskt placerad på vardera plan. Båda dessa badrum erbjuder en hög grad av stil och komfort, inredda i tidlös elegans med Subway-kakel i granitkeramik i greiga/beiga toner. De valda badrumskommoderna och toaletterna från Burlington är tidstypiska ger badrummen karaktär och charm.
Det övre badrummet erbjuder även dubbelbadkar, dubbeldusch och dubbla handfat.

Genomgående vattenburen golvvärme på hela det nedre planet.

Välkomna upp till det övre planet där bostadens sovrum och allrum är belägna. En plats där både vardag och drömmar får plats. Varje rum är sin egna oas, men tillsammans skapar de en harmonisk och inspirerande miljö för hela familjen att trivas i. Varje rum är noggrant utformat och inrett för att skapa en egen personlig stil och samtidigt återspegla den tidstypiska charmen. Det första ni möts av är allrummet med utgången till den stora balkongen som erbjuder en milsvid utsikt över trädtopparna. Här kan du njuta av både soluppgång och solnedgång. Allrummet har höga golvsocklar och tapet från Borås Tapet.

Stort master-bedroom med utsikt över skogen och naturen. Rummet är inrett med tapet från Sandberg i gröna toner som skapar en känsla av lugn. Tillhörande walk-in closet ger gott om utrymme för dina kläder och accessoarer. Ytterligare två stora och väl tilltagna sovrum med vackra tapeter och andra tidstypiska detaljer så som höga golvsocklar i det ena rummet och panel av pärlspont i det andra.

UTOMHUS
Trädgården och uteplatsen är en perfekt plats att koppla av och njuta av de natursköna omgivningarna. Det är den ultimata platsen för morgonkaffet, kvällsgrillningen eller bara för att ta in naturens skönhet.
Här bor du granne med naturen som erbjuder svamp- och blåbärsskogar och vackra promenadslingor. Här finns möjlighet att utforska naturens skatter och omge dig med ett rikt djurliv.

På tomten anläggas gräsytor, perfekt för utomhusaktiviteter och lek. På tomten finns tillräckligt med utrymme för att bygga ett garage och ett attefallshus om så önskas. Detta ger dig möjlighet att anpassa och utöka ditt hem efter dina behov och visioner.

Här får du möjligheten att flytta in i ett lugnt område som omges av naturen. Det är en sällsynt möjlighet att äga en av de få nybyggda villorna i Högmora med en hög byggstandard och förstklassiga designval. Det här är ett tillfälle att förena den natursköna omgivningen med en lyxig och bekväm livsstil.

HÖGMORA
Familjeidyllen Högmora har utvecklats från ett fritidshusområde till en blomstrande gemenskap för barnfamiljer. Det har snabbt blivit en älskad och uppskattad del av Huddinge, ett område som präglas av lugn, barnvänlig atmosfär och ett riktigt trivsamt och socialt område.
Det gamla fritidshusområdet genomgår en förvandling från fritidshusområde till uppvuxna villakvarter. I flera steg har villor, parhus, radhus och studiohus i modern arkitektur byggts, och därigenom har ett helt nytt bostadsområde skapats.

För de små finns Högmora förskola och Pysslingen Myrängen på kort promenadavstånd, och närmaste skola, Myrängsskolan, för årskurserna F-3, finns i Myrängen. Två olika busshållslinjer finns på promenadavstånd med bussar som passerar exempelvis Huddinge, Stuvsta (pendeltåg) och Farsta strand (t-bana och pendeltåg). Från Huddinge tar det bara 15 minuter att nå Stockholm C med pendeltåg, och med bil tar du dig till city på bara 15-20 minuter.

Både Huddinge centrum och Farsta centrum finns inte långt från Högmora och i de båda centrumen hittar du ett stort utbud av butiker, mataffärer, restauranger, banker, gym med mera.

Granne med Högmora finns både Rågsveds naturreservat och även Orlångens naturreservat vilket ger dig möjligheten att njuta av jogging, grillplatser, långfärdsskidåkning eller avkopplande promenader längs stigar och leder. Dessutom ligger badsjöar, Ågesta Golf, Ågesta ridhus och många andra fritidsaktiviteter inom bekvämt avstånd.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Myrängen/Högmora, Huddinge

Koordinatvägen 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.