Kästa, Huddinge

Kavlevägen 27

  • 5 rum
  • 204 + 23 kvm
  • Villa
Högstbjudande 7 795 000 kr

Välkommen till Kavlevägen 27, där generösa ytor fylls av naturligt ljus.

KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING!

På entréplan välkomnas du av en rymlig hall med goda förvarings och avhängningsmöjligheter. Huset har genomgående vitmålade väggar, vilket ger en välkomnande känsla. Vidare finner du vardagsrummet med stora fönsterpartier som bidrar med mycket naturligt ljus, vilket skapar en härlig och luftig atmosfär. Den öppna planlösningen mellan kök, matsal och vardagsrum gör att man alltid kan vara delaktig i de sociala sammanhangen. Köket har goda arbetsytor tillsammans med gott om förvaring, perfekt för den passionerade kocken eller för en snabb frukost innan dagens äventyr. Från köket nås den första terrassen på husets framsida. Här finns gott om plats för utemöbler och grill, perfekt att avnjuta under sommartid. På entréplan finns ett helkaklat och stilrent badrum, en tvättstuga samt ett rymligt sovrum med inbyggda garderober.
Övre plan har tre rymliga sovrum och ett stort, helkaklat badrum med en inomhus jacuzzi för extra vardagslyx. Balkongen på husets framsida har en underbar utsikt bland trädtopparna och vidare finner du även den stora terrassen på husets baksida, båda perfekta att avnjuta med familj och vänner under sommartid.
Två extra plus är garaget och gäststugan på baksidan.

Kästa är ett tryggt villaområde omgiven av natur. Ett barnvänligt område med närhet till skolor, förskolor och goda kommunikationer. Närmaste centrum är Flemingsberg centrum med restauranger, vårdcentral, apotek, Huddinge sjukhus, Södertörns högskola m.m. Med pendeltåg från Flemingsberg når man city på ca 17 min. Huddinge kommun har ett flertal naturreservat att njuta av. I närområdet finns flera badsjöar samt fina promenadstråk. En kort bilfärd bort ligger Kungens Kurva med flera stora butikskedjor som Ikea, Elgiganten, Leos lekland m.fl. I närheten ligger Huddinge Centrum, där ett stort utbud av service finns tillgängligt.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan
  • Övre plan
    Övre plan

Kästa, Huddinge

Kavlevägen 27

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.