Gladö Kvarn, Huddinge

Malmbergsvägen 11D

Såld
  • 4 rum
  • 137 kvm
  • Villa

Påkostat nyproducerat 1-planshus med garage i höjd med trädtopparna

Här kommer tillfället ni väntat på! Ett påkostat nybyggt 1-planshus med garage på en av Gladö Kvarns högsta punkter. Ni finner tre sovrum, två smakfulla badrum och ett generöst allrum med modernt kök. Stor trädäckad altan som ger er solens strålar hela dagen och inpå kvällen!

Varmt välkomna till Malmbergsvägen 11D!

Här kommer möjligheten att kunna köpa sig en riktig villadröm med naturen som granne. Ni hittar nu detta underbara 1-planshus om 137 mycket väldisponerade kvadratmeter med genomgående vattenburen golvvärme, hela tre meter i takhöjd samt smakfulla materialval genomgående. Insidan har tre sovrum varav ett masterbedroom med walk-in-closet och ett alldeles eget badrum, totalt två tilltalande badrum, rymlig tvättstuga samt social öppen planlösning mellan det moderna köket med köksö och det generösa vardagsrummet som omgivs av fönsterpartier i höjd med trädtopparna.

På utsidan hittar ni en stor trädäckad uteplats som nås från vardagsrummet och vetter mot Kvarnsjön som går att glimta mellan trädtopparna. På uteplatsen får ni sol under hela dagen och inpå kvällen varför man valt att både dra fram eluttag för markis, men också för ett spabad som skulle passa utmärkt på detta höga soliga läge. Ni hittar dessutom en grusad uppfart med plats för flertalet bilar samt ett garage om ca 40 kvm med el indraget för er som önskar ladda elbilen.

Gladö Kvarn är ett nygammalt område som omgärdar Kvarnsjön där detaljplanen gick igenom 2015 som sedan dess blommat ut med sin potential. På nära gångavstånd går bussförbindelser till Huddinge Centrum på cirka 20 minuter och ni tar er till stan på cirka 20-25 minuter med bil. På en kort cykeltur når ni stranden i Gladö som är väldigt populärt under sommartid där det också finns tennisbanor i närheten. Framöver planeras det även byggas en förskola i inloppet av Gladö och under tiden finns både för- och grundskola i Balingsnäs som tar cirka 10 minuter med buss.

Sammanfattningsvis ett påkostat och bekymmersfritt hem som genomsyras av kvalitativa materialval genomgående i ett område som både ger er ett centralt läge, men med naturen som närmsta granne.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna