Fullersta, Huddinge

Skogsvägen 39

REDO™
  • 6 rum
  • 115 kvm
  • Radhus

Stilrent radhus med gedigen finish på populär adress intill villaidyll!

Denna förtrollande bostad som renoverades 2008 omfamnar ett fantastiskt läge, högt belägen med en panoramautsikt över trädkronorna och den charmiga omgivningen intill villaidyllen. Huset är smakfullt beläget på "gräddhyllan" med en idyllisk grannskap av villor. En naturskön plats med en fridfull vy över skogen och en barnvänlig atmosfär, där en lekplats finns inom bekvämt räckhåll och lugna gator inbjuder till spel och lek.

Denna bostad utmärker sig inte bara för sitt härliga läge, utan även för den omsorgsfulla renoveringen som genomförts. Varje detalj är noggrant övervägd och välgjord, från smart förvaring till inspirerande inslag från Gaudis konstnärlighet. Här möts du av en snygg finish som genomsyrar varje vrå av huset, skapad med ett öga för kvalitet och stil.

Samfälligheten präglas av en familjär och gemytlig atmosfär. Trivsamma tillställningar förenar grannar och skapar en gemenskap där både familjer och barn trivs. Det är en plats där du inte bara köper en bostad, utan även blir en del av en engagerad och välkomnande grannsämja.

Den egna uppfarten med plats för två bilar är en praktisk och bekväm detalj, vilket ytterligare förstärker det bekväma boendet. Här finner du harmonin mellan det natursköna, det praktiska och det stilfulla ? en bostad som inte bara erbjuder ett hem utan även en livsstil.

Välkommen till ett boende där varje dag blir en njutning av vacker omgivning och trivsam gemenskap.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fullersta, Huddinge

Skogsvägen 39

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.