Fullersta, Huddinge

Källbrinksvägen

REDO™
  • 7 rum
  • 134 kvm
  • Villa

Generös villa i populära Fullersta!

Välkommen till detta imponerande hus som är perfekt för den stora familjen och beläget i populära Fullersta. Med en stor tomt öppnar sig en värld av möjligheter för trädgårdsentusiaster och de som söker utrymme att leva och leka. Den generösa uppfarten ger gott om plats för flera bilar och skapar en välkomnande atmosfär redan från första ögonkastet.

Huset erbjuder många rum som ger flexibilitet och utrymme för olika aktiviteter. Varje hörn av huset är väl omhändertaget och genomgår regelbunden underhåll, vilket ger en trygg och bekväm boendemiljö. I nedre plan har du egen ingång till en fullutrustad lägenhet för uthyrning eller för tonåringen. Husets uteplats i söderläge blir ett naturligt samlingsställe för familjen och vänner, där man kan njuta av solen och skapa minnen tillsammans.
För de dagar då du vill koppla av och unna dig själv lite extra lyx finns ett spabad tillgängligt för avkoppling och välbefinnande.

Området runt Fullersta erbjuder närhet till vackra naturområden, perfekta för promenader eller löpturer. Dessutom finns det bra skolor i området, vilket gör det till en idealisk plats för familjer med barn i skolåldern.

Sammanfattningsvis är detta hus en pärla i Fullersta med sin stora tomt, generösa utrymmen och bekväma faciliteter. En plats där du kan skapa ditt drömhem och njuta av en härlig livsstil med närhet till både natur och stadsliv. Missa inte chansen att göra detta till ditt nya hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fullersta, Huddinge

Källbrinksvägen

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.