Centrala Huddinge, Huddinge

Apelvägen 16

Såld
  • 7 rum
  • 112 kvm
  • Villa

Tidsenlig Centrumnära 30-talare med plan tomt i söderläge

Välkomna till denna förtrollande 30-talsvilla, en dröm som har bevarat sin charm på ett sätt som kan ta andan ur vem som helst!
Här bor du med generösa sociala ytor och en tomt som är helt plan och ligger i ett rakt söderläge med skogen som närmaste granne rakt bakom. Allt detta bara två stenkast från Huddinge Centrum.
På entréplanet möts du av fantastiska sociala ytor som bjuder in till samvaro och gemenskap. Här finns även köket, ett stort matrum och ett mindre arbetsrum där du kan förverkliga dina idéer och drömmar.

På övre planet finns tre väl tilltagna sovrum samt en wc, med möjlighet att enkelt installera både dusch och badkar om du så önskar. Det är en plats där nätterna blir lugna och rofyllda.

Nedre planet är som gjort för umgänge med en gillestuga som rymmer en stor soffgrupp och ger möjlighet till skratt och glädje. Här finns även utmärkta förvaringsutrymmen, en separat tvättstuga och ett badrum som är både smakfullt och praktiskt, med både dusch och badkar för avkoppling och vardagslyx.

Tomten är en grönskande oas med lummiga planteringar och tillräckligt med plats för lek och spel. Här finns utrymme för flera uteplatser där du kan njuta av soliga dagar och stilla kvällar. Infarten har gott om plats för flera bilar och leder dig till garaget, vilket gör det både praktiskt och bekvämt.

Det här är ett boende som inte bara uppfyller dina höga krav på charm och karaktär, utan också ger dig den fördelen av ett centralt läge som gör vardagen smidig och bekväm. Det här är ditt drömhem, och det väntar på dig!

Mer om mäklarna