Balingsnäs, Huddinge

Balingsnäsvägen 120

Såld
  • 4 rum
  • 116 kvm
  • Villa

Toppmodernt radhus på lugna gatan!

Nu saluförs detta mycket trivsamma och välrenoverade radhus. Med lugnt läge och soldränkt baksida, kan detta vara ett av hela områdets bästa positioner! Mot baksidan finns en stor trädäckad altan i direkt söderläge. Gott om rum för sittgrupp, grill och om man vill gömma sig från solen så finns en elektrisk markis som sträcker sig över hela altanen. Altanen ansluter mo lummig tomt som inrymmer fruktträd, blomster samt en plan gräsyta.

Innanför väggarna är det minst lika bra! På entréplan nås en stor hall med klinkergolv och golvvärme. Invid hallen har förråd byggts in, vart all önskvärd förvaringsyta erbjuds. Innanför hallen finner ni ett fräscht och renoverat kök av hög standard med utrymme för matbord. Över hela våningplanet löper vacker enstavig parkett och väggarna är målade, i taket sitter spotlights. Stort vardagsrum som ansluter mot baksidan. Husets två våtutrymmen är renoverade i smakfull stil med tvätteriet på nedervåning och stort badrum med badkar och dubbeldusch på övervåningen, där ni också finner husets 3 sovrum och en stor klädkammare.

Beläget nära såväl förskola, skola som naturområden och svampskog. Till Huddinge centrum är det alltid nära med all önskvärd service och kommunikationer. Parkering är möjlig utanför ytterdörren, samt i garage och på flertalet parkeringar inom samfälligheten.

Ett hem att trivas i!

Mer om mäklarna