Osbyholm, Hörby

Osbyholm Hagadalsvägen 22

Såld
  • 3 rum
  • 125 kvm
  • Villa

Ljuvligt belägen villa med pool!

Välkommen till Hagadalsvägen 22 i Osbyholm! Vill ni bo harmoniskt med naturen nära men samtidigt ha ypperliga kommunikationsmöjligheter? Ta ett dopp i poolen efter morgonkoppen på terrassen? Ja, här kan flera behagliga stunder visualiseras!
Sedan 2010 har huset, både interiört och exteriört genomgått alla stora, tunga renoveringsposter. Taket är bytt, källaren fått ny dränering, fönster bytta och bra uppvärmningssystem.
Samtliga rum är väl tilltagna och önskar man fler rum kan man dela av rum efter ombyggnad. På entréplan finns ett fint kök med utgång till terrass och poolområde. Ett stort vardagsrum med braskamin. Sovrummet på entréplan är mycket stort med ett lyxigt badrum i anslutning.
Ytterligare extra rum finns både på övre plan och i källaren.

Osbyholm finns beläget strax utanför Hörbys centrala delar, med både slätten och skog omgärdande. In till Hörbys centrala delar med skolor, butiker och all service finns är det endast ca 3 km.
Vill man pendla med buss finns busshållplats på bekvämt avstånd, Lund med buss nås på ca 30 minuter och Malmö på ca 40 minuter.

En bostad som måste upplevas på plats! Varmt välkommen att boka visning!

Mer om mäklarna