Välkomna till Arkitektgatan 6 i populära Veterinärsområdet.

Veterinärsområdet, Höör

Arkitektgatan 6

Såld
  • 5 rum
  • 145 kvm
  • Villa

Rymlig bostad i populärt område!

På ett trevligt läge i området med trädgård i syd-väst. Lättskött trädgård med en del gräsmatta och ett stort trädäck. Vill man spela boll eller kubb finns den stora gräsmattan rakt utanför tomten.
Gångavstånd till närmsta lekplats, förskola och cykelavstånd till grundskolor, simhall, sporthall samt butiker och tågstationen.

Arkitektgatan 6 - Från utsidan ett tämligen ordinärt radhus men som på insidan blir en rymlig villa för familjen. Ni måste alltså uppleva detta hem på plats!
Nuvarande ägare har de senaste åren genomfört tunga renoveringsposter såsom badrum, ytskikt, fönsterbyte och nytt kök. Interiörens design för detta hus är imponerande, unik och riktigt smakfull och ljusinsläppet från de nyinsatta fönsterpartierna fyller huset med härligt naturligt ljus.
Generös boarea om 145 kvm fördelat på 1 1/2 plan. Två badrum, två sällskapsrum och tre sovrum. Två entréer, en finingång och en stor groventré med plats för garderober och även gott om plats för tex barnvagnen.
För er som är intresserad av matlagning och har som motto att köket är husets hjärta - Ni har hittat ert framtida hem! Här finns gott om ytor och förvaringsmöjligheter - det är dessutom ett riktigt bra "hänga-med-vännerna-kök"!
Plats för en bil vid husets framsida, laddare till bil finns installerat. Garageplats i gemensam länga.

Ett hem att längta till! Välkommen att boka en visning!

Mer om mäklarna