Välkommen till Björkgatan 5!

Veterinärsområdet, Höör

Björkgatan 5

Såld
  • 5 rum
  • 116 + 90 kvm
  • Villa

Mysigt hus på stor tomt!

Välkommen till Björkgatan 5!
Drömmer ni om en fastighet med både trevligt bostadshus och stort garage? Då har ni hamnat alldeles rätt! Charmigt hus på stor tomt om hela 2042 kvm. Väl tilltagen gårdsplan, garagebyggnad med plats för flertalet fordon, verkstadsdel och loft med extra förvaringsmöjligheter. Garagebyggnaden är användbar till mer än fordon - kanske till och med en plats där ni kan anordna stora fester!
Bostadshuset om ca 116 kvm är fördelat på kök, vardagsrum och tre till fyra sovrum. Dessutom extra rum för förvaring samt badrum i kombination med tvättrum.
Källaren är fin med extra förrådsplats, inred vinkällare samt matkällare.
Renoveringsposterna har avlöst varandra genom åren, bland annat takbyte, fönsterbyte, installation av braskamin samt solceller. Solceller installerat 2023, 29 stycken paneler med produktion 2023 om 9 659 kwh.
Trädgården är en otroligt fin oas, där ägaren med omsorg skapat trädgårdsrum, flera olika sittmiljöer, pergola, altan med trätrall och spabad, växthus, odlingslådor och perenna växter.

En bostad för dig som vill ha nära till centrum fast med naturen nära. Cykelavstånd till grundskolor, simhall, sporthall samt butiker. Tågstationen nås även den på bekvämt avstånd, busshållplats finns också i närheten.
Fastighet på ett av Höörs bästa lägen? Välkommen att uppleva huset kommande visningar!

Mer om mäklarna