Veterinärsområdet, Höör

Bondevägen 18

Såld
  • 4 rum
  • 145 + 11 kvm
  • Villa

Rymlig bostad i populärt område!

Välkommen till Bondevägen 18! - På bästa läget i området med fri utsikt och insynsskyddad trädgård. Ljuvlig trädgård med gott om sol under dagen, följ solen på olika terrasser på både trädgårdssidan och framsidan.
Från utsidan ett ganska ordinärt radhus men som på insidan blir en rymlig villa för familjen. Ni måste alltså uppleva detta hem på plats!
Nuvarande ägare har de senaste åren genomfört tunga renoveringsposter såsom två badrum, installation av braskamin och byte av syllar. Även fönster och altandörrar är nya. Ni kan alltså bara flytta in och njuta kommande sommar!
Boarean om 145 kvm är fördelat på 1 1/2 plan där det på entréplan finns ett otroligt stort, fint kök med matplats och vardagsrum med braskamin som förhöjer mysfaktorn.
Två entréer, en finingång och en vardagsingång. Stor groventré med plats för garderober och även gott om plats för barnvagnen.
På övre plan finner vi sovrumsavdelningen med tre sovrum, klädkammare och badrum. Ett rymligt övre plan då det endast är snedtak på ena hållet vilket gör att rummen är stora med fullt möblerbara väggar.
Lättskött trädgård med en del stensättningar, gräsmatta och ett stort trädäck. En mycket fin trädgård med spabad att njuta i!
Vill man spela boll eller kubb finns den stora gräsmattan rakt utanför tomten.
Gångavstånd till närmsta lekplats, förskola och cykelavstånd till grundskolor, simhall, sporthall samt butiker och tågstationen.
Huset är förbesiktigat och protokoll ges ut till vidare intresserade spekulanter efter visningen.
Varmt välkommen!

Mer om mäklarna