Stanstorp, Höör

Stanstorp Stallbacksvägen 36

Såld
  • 6 rum
  • 240 kvm
  • Villa

Villa med gott om plats för familjen!

Välkommen till idylliska Stanstorp - Den charmiga trakten med närhet till både skog, natur och Ringsjön.
Stallbacksvägen i Stanstorp är en lite undangömd väg med Stenskogen omgärdande, här bor ni alltså lugnt och fridfullt med minimal biltrafik.

Vem blir nästa ägare av detta trevliga hus? Den större familjen får definitivt plats men även passande till paret som söker en rymlig bostad. Hemmet om 200 kvm boarea erbjuder stora sällskapsrum, trevligt kök och flera sovrum. Ursprungshuset från 40-talet är väl bevarat och sammanbyggt med bostaden, här har man satsat på ett renovera upp med att bland annat gjuta grund och tilläggsisolera, kan fungera som en vinterträdgård, framtida galleri eller inredas till bostad. På andra flygeln finns ett stort hobbyrum, perfekt för den äldre tonåringen som vill ha egen ingång eller dela av rummet om ni önskar fler sovrum.
Interiören har en behaglig färgsättning i grönt, blått och klassiskt grått i rum som är stora nog att kunna möbleras efter tycke och smak.

Fastigheten med en tomt om hela 2 255 kvm erbjuder plats för allt ni kanske drömmer om! -Pool, trädgårdsland, gästhus eller kanske till och med en egen fotbollsplan för dom minsta. Om sommaren har ni er egna midsommaräng med blandade sommarblommor! Ni finner även blåbärsbuskar, hallon, päron-, äpple- och plommonträd. Garagebyggnad med förråd samt ett litet extra gulligt hus som är inrett till lekstuga.
Busshållplats finns i närheten med bra access till tågstationen inne i Höör. Även skolbuss finns att tillgå.
In till Höörs centrala delar är det ca 6 km, kan alltså nås på cykel.
Detta är en bostad att trivas i - ett hem att längta till! Varmt välkomna att lämna intresse för denna bostad!

Mer om mäklarna