Norra Rörum, Höör

Blomstergatan 4

Såld
  • 5 rum
  • 145 kvm
  • Villa

En bostad värd att trivas i!

Välkommen till Norra Rörum och denna pärla som ligger i de äldre kvarteren i byn! En 30-talsvilla med gott om plats och fina möjligheter. Här har man nära till naturen och kan njuta av de fina vyerna från alla fönster i huset. I trädgården finns det en mysig uteplats med gott om plats för umgänge, samt ett spabad på trätrall. Här hittar vi även ett uthus som går att göra om till ett gästhus, idag används det som förråd.
Bostadshuset är byggt 1931 och har därefter byggts ut på 50 talet. Bostadsytan är 145 kvadratmeter med plats för hela familjen! Stort sällskapsutrymme med en värmande braskamin för både komfort och plånbok! Entréplan erbjuder kök och vardagsrum, samt ett sovrum och toalett. På ovanvåningen finns det ytterligare tre sovrum i varierande storlekar, badrum samt möblerbar hall med utgång till balkong. Gott om förvaringsutrymmen i flertalet klädkammare och förråd.
Även källaren erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, en generös tvättstuga och matkällare.

I Norra Rörum finns förskola, skolbuss erbjuds in till grundskolorna i Höör. Ca 15 minuters bilfärd in till Höörs centrum och tågstation.
Butiksutbud finns vid City Gross och Navet som nås på ca 10 minuter. Ca 4 km från huset når ni Dagstorpssjön som erbjuder bad samt fina promenadstråk och grillplats.
Huset är besiktigat och protokoll ges ut till vidare intresserade spekulanter efter visning.
Välkommen att boka in er till kommande visningar!

Mer om mäklarna