Munkarp, Höör

Munkarp 303

Såld
  • 5 rum
  • 114 kvm
  • Villa

Stilrent renoverat 1,5-planshus med låga driftskostnader

Varmt välkomna till Munkarp 303!

Detta rymliga 1,5-planshus med källare erbjuder en idyllisk lantlig omgivning samtidigt som det ligger endast 7 minuter från Höörs station. Huset har nyligen genomgått en omfattande renovering och modernisering som har tagit huset in 2020-talet. Som pricken över "i" finns här solceller på taket med över 20 års återstående garanti som bidrar till en härlig besparing på era driftskostnader.

Inomhus möts ni av generösa, sociala ytor på tre våningar. På bottenvåningen förenas vardagsrum, matplats och kök i en öppen planlösning som badar i ljus. En trappa upp finns två stora sovrum med gott om förvaring samt ett helkaklat badrum med dusch. I källaren står det fritt för en ny ägare att bestämma användningen. Hela källaren erbjuder en bra takhöjd och stora ytor, helt perfekt som tonårsrum, hemmagym eller "man cave".

Munkarp 303 har ett strategiskt läge med enkel tillgång till väg 13, vilket tar er till både Höör och Eslöv på några minuter. Bussen stannar precis utanför huset och tar er till Höör varje timme. I närheten av huset hittar ni vackra promenadstråk och gott om möjligheter att plocka svamp och bär. Höör erbjuder en flertalet skolor, förskolor, restauranger och butiker, allt inom räckhåll. På Höörs station finns gratis pendlarparkering och med tåg är ni i Lund/Malmö på 25-35 minuter.

Varmt välkomna att anmäla intresse!

Mer om mäklarna