Välkomna till Klingstorp!

Klingstorp, Höör

Klingstorp 305

Såld
  • 5 rum
  • 151 kvm
  • Villa

Familjevilla med en ljuvligt parkliknande trädgårdstomt!

Välkommen till Klingstorp, ett område beläget ca 9 km utanför Höörs tätort.

Två fastigheter som säljes tillsammans, om totalt 4 651 kvm. Här kan ni uppfylla drömmen om den stora tomten som har utrymme till odling, köksträdgård och Attefallshus. Det finns även en damm på tomten.
Stort, isolerat garage om 63 kvm, nylagd snygg sten på uppfart och fram till huset. Ytterligare en biluppställningsplats med uppfart samt carport.
Bostadshuset om 151 kvm har en ypperlig planlösning för barnfamiljen. Här erbjuds tre sovrum, två allrum och två helkaklade badrum. I det ena badrummet finns även en bastu att njuta kommande vintrar. Önskar man fler sovrum går det att skapa genom att dela allrummet på övre plan.
Underbart kök med lantlig inredning i vitt med påkostade bänkskivor i svart granit. Socialt öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och från köket nås en stor altan med trätrall.
Interiört genomgick huset en stor förvandling från 2014 och framåt - stilen är tidlös med ljus färgsättning. 2022 installerades en mycket effektiv pelletskamin som värmer upp huset och ger låga driftskostnader.
Ca 10 minuters bilfärd in till Höörs tätort med tågstation samt butiker.
Ett hus att flytta rakt in i - varmt välkomna hem!

Mer om mäklarna