Välkommen till Enningervägen 15 - mitt i Höör!

Höör, Höör

Enningervägen 15

Såld
  • 3 rum
  • 88 kvm
  • Villa

Gedigen villa i mycket gott skick!

50 talshus på central adress i Höör - Välkommen till Enningervägen 15!
Här erbjuds nu en villa med en total disponibel yta om närmre 180 kvm fördelat på ett bostadsplan samt en fullt inredd källare.
På entréplan finns två sovrum, med möjlighet till ett tredje om man delar av vardagsrummets vinkel. Köket har inredning och vitvaror från 2018. Ett wc på vardera plan, varav i källaren ett stort lyxigt badrum som blev renoverat 2020. Källarplan är ljust och hemtrevligt med rum som kan användas som tonårsrum eller gästrum. Kanske ni också är i behov av ett hemmakontor?
Interiört har huset genomgått en rejäl uppfräschning, samtliga golv och ytskikt är nya från 2017 och framåt. En del detaljer från förr finns kvar, såsom fönsterbänkarna i marmor.
Vattenburen värme i hela huset, luft/vatten värmepump från 2017. Låga driftskostnader med energiklass B. Se energideklaration.
Även yttertak är bytt 2017 .

Fristående garage med gott om plats för både en bil och annan förvaring. Kuperad trädgårdstomt med plats att skapa en spännande miljö med rabatter i olika nivåer. Här kan nästa ägare fortsätta att exempelvis bygga ett stort trädäck vid den befintliga uteplatsen som nås från vardagsrummet. Planera fritt!
Från bostaden har ni nära till det mesta - gångavstånd till tågstation, butiker & all annan service.
Varmt välkomna att boka en visning!

Mer om mäklarna