Höör, Höör

Eriksgatan 14

REDO™
  • 8 rum
  • 198 kvm
  • Villa

Ljuvlig villa mitt i Höör!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFORMATION OCH FÖR ATT LÄMNA INTRESSE!

Välkommen till Eriksgatan 14 - Ett av Höörs vackraste hus med anor från slutet av 1800-talet. På en uppväxt, prunkande trädgårdstomt finns denna praktfulla bostad mitt i Höör i dess äldre kvarter. Ett stiligt hus med gulputsad fasad, rött tegeltak och spröjsade fönster. Interiört samsas fiskbensparkett, gedigna material såsom marmor och ek, äldre bevarade detaljer tillsammans med nyare material som valts med omsorg efter husets karaktär och stil.
För den större familjen är detta hus perfekt med stora sällskapsrum och flera sovrum, hela 5 stycken, med möjlighet till fler.
På entréplan finner vi tre sällskapsrum, varav två i fil. Carl Larsson verandan som man önskar i gamla hus finns givetvis här och blir ett härligt extra rum för både återhämtning eller trevliga kvällar med vännerna. Köket finns i anslutning till matsalen via serveringsgång med förvaringsskåp.
Vinkeln i huset är en tillbyggnad från 1940 men som 2018 blev renoverat och utgör en mer privat del. Här finns ett allrum, två sovrum, tvättstuga och ett snyggt badrum.
På övre plan finns ytterligare två sovrum samt en toalett, flera klädkammare och en stor oinredd vind. Använd vinden som den är, till förvaring, eller inred och utöka boarean.
I trädgården växer många fruktträd och buskar, äpple, plommon, körsbär, röda och svarta vinbär, blåbär, hallon och rabarber. Stensatt uteplats att njuta kvällssolen vid. Tänk att få sitta här och ta en kopp kaffe under blommande blåregn!
Garage sammanbyggt med huset samt förrådsrum till trädgårdsredskap och vinterförvaring av växter. Även extra utrymme i källardelen.
Från bostaden har man gångavstånd till förskolor, grundskolor, butiker och tågstation. Även simhall, ishall, bibliotek och skatepark på gångavstånd.
En villa att bli förälskad i - varmt välkomna!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan
  • Övre plan
    Övre plan

Höör, Höör

Eriksgatan 14

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.