Grönalund, Höör

Grönalundsvägen 19

Såld
  • 5 rum
  • 119 kvm
  • Villa

Välskött familjevilla på centralt läge!

Välkomna till Grönalundsvägen 19!

På denna adress hittar vi ett välskött Hjältevadshus med en spännande och flexibel planlösning som passar den mindre såväl som den större familjen.
På entréplan kliver vi in i hallen där ljuset från vardagsrummet ger en luftig och välkomnande känsla. Detta plan erbjuder ett generöst vardagsrum med härliga fönster som ger mycket ljus och rymd i rummet. Här hittar vi även köket som har gott om förvaring och bra arbetsytor, samt rejält med plats för ett köksmöblemang. Från hallen på entréplan går en halvtrappa upp till ovanvåningen där det ligger tre rum som idag används som sovrum alla tre. En halvtrappa ner finns en generös och ombonad gillestuga med plats för hela familjen att samlas framför brasan, eller varför inte samla kompisgänget här för en trevlig spelkväll! Gillestugan i kombination med det angränsande sovrummet gör nedre plan perfekt för tonårsbarnen. Från källaren finns det utgång från huset, vilket gör huset perfekt för en familj med tonårsbarn som gärna vill ha lite utrymme och sköta sig själva under tiden de bor hemma!

Från Grönalundsvägen är det ca 1 km till Höörs station där det finns gratis pendlarparkering, och med tåget tar det 25-35 minuter till Lund och Malmö. I Höörs centrum finns det gott om restauranger och butiker, här finns även flera olika skolor och förskolor. Höör har ett rikt föreningsliv med ett stort utbud av olika aktiviteter för såväl barn som vuxna. På orten finns flera olika gym samt en simhall med äventyrsbad. Höör är känt för sin fina natur med härliga vandringsleder och flera sjöar som inbjuder till både fiske och bad!

Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Mer om mäklarna