Fogdaröd, Höör

Spjutgränd 10

Såld
  • 6 rum
  • 153 kvm
  • Villa

Totalrenoverad villa med pool i populära Fogdaröd!

En egentligen ordinär villa från 70-talet men som de senaste åren förvandlats till en toppmodern villa!
Välkommen till denna villa med imponerande interiör samt lättskött ljuvlig trädgård med stort trädäck, pool, platsbyggd grillplats och mysiga sittmiljöer.
Med sina generösa 153 kvadratmeter erbjuder denna bostad en rymlig och välplanerad layout som passar perfekt för den moderna familjen. Ljuset flödar in genom de stora fönstren och skapar en luftig känsla i varje rum. Fem sovrum med möjlighet till ett sjätte, vardagsrum och kök i öppen planlösning samt två badrum, ett på vardera plan. Här har man verkligen lagt ner tid och omsorg på att renovera och förnya. Med påkostade material och stilren design är varje detalj noga utvald för att skapa en modern och exklusiv atmosfär. Förrådet i garagebyggnaden har inretts och renoverats till att användas som gästrum eller tonårsrum.
Vacker natur runt hörnet med promenadstråk, bland annat vackra Fogdarödsskogen med sin fem kilometer långa motionsslinga. Cykelavstånd till butiker, skolor, förskolor och tågstationen. Busshållplats finns utanför området som tar dig till centrum på några minuter. Från Höörs tågstation kan du sedan pendla vidare med snabb access till ett flertal större städer i alla riktningar.
Huset är förbesiktigat och protokoll ges ut till vidare intresserade spekulanter EFTER visningen.

Mer om mäklarna