Centralt, Höör

Västergatan 31

Såld
  • 6 rum
  • 180 kvm
  • Villa

Funkishus med två bostäder!

Putsad fasad, tegeltak, stora fönster och ett fräckt trapphus!
Två bostäder i ett ger er möjlighet att bo och samtidigt generera hyresintäkter, generationsboende eller göras om till enfamiljshus - Ja, möjligheterna är många! Nuvarande ägare har haft hyresintäkter på 216 000 kr om året när båda bostäderna varit uthyrda.
Ytorna är rejäla, hela 270 kvm, fördelat på två bostäder och en fräsch källare. De två bostäderna är i det närmaste likvärdiga i sin utformning med ett par olikheter. Högt i tak på samtliga plan, tidstypisk stil från 30-talet med raka linjer utan snedtak i rummen, dessutom flera detaljer från förr såsom fiskbensparkett och serveringsgång. Vattenburen värme med bergvärmepanna. Angiven driftskostnad är baserad på två separata hushåll.
Uppväxt trädgårdstomt med insynskyddande häckar, björkar och äppleträd.
Garagebyggnad samt förråd.
Från Västergatan har ni bokstavligen nära till precis allt! Grundskolor, simhall, ishall, skatepark, butiker, vårdcentraler och mycket mer. Ni kan alltså bo både bekvämt och miljövänligt, då ni även har gångavstånd till tågstationen. Med snabb access nås Lund (20 min), Malmö (35 min) och Köpenhamn (60 min).
Huset är förbesiktigat och protokoll ges ut till vidare intresserade spekulanter efter visning.

Mer om mäklarna