Centralt, Höör

Hörbyvägen 43

  • 6 rum
  • 159 kvm
  • Villa
Utgångspris 4 095 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

40-talsvilla med ljuvlig parktomt!

Här kan ni nu har funnit er drömfastighet!
Med en tomt om ca 1,5 ha mitt i Höörs centralort men än dock "på landet känsla" - bättre än så här kan det knappast bli!
Njut av naturupplevelser i er egna oas, se vitsipporna bilda ett vitt hav om våren, se trädkronorna breda ut sig och blir förändrade över årstiderna. Låt barnen bygga sina trädkojor, meta i den porlande Lerbäcken intill fastigheten. Ryktet säger att man ibland kan skymtat bäcköring.
Tycker man istället att en så här stor tomt blir för mycket, finns möjligheten till avstyckning, efter godkännande av Höörs kommun. Nuvarande ägare har haft denna tanke och även låtit rita upp en passande villa för just en eventuellt avstyckad tomt. Möjligt för nästa ägare att ta del av nuvarande ägares vision.

Och nu till den charmiga villan! Byggd på 40 talet och fortfarande finner vi en del bevarade detaljer såsom dörrar, beslag, blyinfattat fönster och den vackra svängda trappan. Två eldstäder, en på vardera bostadsplan.
Boarean om 159 kvm är fördelat på 1 1/2 plan där man på entréplan har tre rum i fil, stort kök samt badrum. På övre plan finner vi tre sovrum, toalett samt badrum. Samtliga rum är väl tilltagna och ljusinsläppet är påtagligt.
Bostaden har enorm potential och egentligen återstår endast de så kallade "roliga renoveringarna", badrum, kök samt ytskikt. Nuvarande ägare har nämligen sedan slutet av 90-talet utfört en stor del av de tyngre renoveringsposterna. Bland annat tak, isolering, fasad, dränering, vattenledningar, el samt en del nya fönster. Dessutom nya ytterdörrar och en fin entrétrappa i granit.
Nu kan nästa ägare ta vid och skapa en otrolig bostad där familjen kommer att trivas. Området har också den praktiska fördelen av att vara nära grundskolor, simhall, sporthall och butiker, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. Cykelavstånd till de flesta av skolorna.

Välkommen att boka visning!

Boka visning

  • Boka visning via hemsidan eller kontakta mäklaren. Om du avser att ej komma till din bokade visning ber jag dig att avboka tiden.
    Varmt välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Centralt, Höör

Hörbyvägen 43

  • Gång/cykelavstånd till tågstationen.
    Gång/cykelavstånd till tågstationen.
  • Vackra Bosjökloster med sin attraktiva golfklubb.
    Vackra Bosjökloster med sin attraktiva golfklubb.
  • Nya Torg/centrala Höör.
    Nya Torg/centrala Höör.

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.