Trädgård med altan i syd-västläge.

Centralt, Höör

Ringsjövägen 6

Såld
  • 7 rum
  • 112 kvm
  • Villa

Villa med närmre 230 kvm disponibla ytor!

Centralt belägen villa för familjen som önskar gott om plats! Härifrån har ni gångavstånd till butiker, tågstationen, skolor, förskolor och mycket annat. Ni kan alltså bo till och med utan bil och ta er till fots och med cykel till allt ni behöver!

Bostaden erbjuder stora sällskapsytor, flertalet sovrum och två badrum. Dessutom fullt inredd källare där alla kvadratmeter utnyttjas, flera rum, hobbyrum, tvättstuga och bra förvaringsytor.
Planlösningen är luftig och båda bostadsplanen skapar en helhet där alla i familjen har möjlighet till sitt utrymme. Fem till sex av rummen kan användas som sovrum och har man äldre barn blir hobbyrum och det största sovrummet på källarplan ypperligt - dessutom med egen ingång! Flertalet renoveringsposter utförda de senaste åren, bland annat fönsterbyte, badrums- och köksrenovering. Ett fint hus där ni kan "flytta rakt in".
Slutligen, trädgården i sydväst blir en naturlig förlängning av interiören. En generös uteplats som nås från vardagsrummet blir en perfekt plats för utomhusmiddagar eller avkoppling under soliga dagar.
Stort dubbelgarage med plats för både bilar och förvaring.
Se gärna filmen där ni får uppleva en del av Höör.
Varmt välkomna att lämna intresse till ansvarig mäklare!

Mer om mäklarna