Välkommen till Gretas väg 21!

Åkersberg, Höör

Gretas väg 21

Såld
  • 6 rum
  • 180 kvm
  • Villa

Ljuvlig villa byggd 2021!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING! VID INTRESSE AV FÖRHANDSVISNING SKA FINANSIERING/LÅNELÖFTE FINNAS PÅ PLATS! Kontakta mäklaren om pris.

En bostad av hög klass - Välkomna till Gretas väg 21! Hjältevadshus byggt 2021 med en tillbyggnad från 2022. Ett nytt hus men med en känsla av 20-talet med tillbyggnaden på framsidan, vitmålad träpanel, vackra fönster entré med dubbla dörrar - Likt en Herrgård i miniformat!
Interiören är lika vacker som utsidan, här har man verkligen satsat på kvalitét, fina material, lugna kulörer och en stil som inte går ur tid. Luftig planlösning på båda bostadsplanen och likaså ett enormt ljusinsläpp. Denna villan måste verkligen upplevas på plats!
I bostaden erbjuds påkostade detaljer såsom fönsterbrädor i kalksten, parkettgolv i alla rum, golvvärme för bästa komfort och köksinredning från Ballingslöv och Miele.
Dessutom ett mycket energisnålt hus med låga driftskostnader, energiklassen B ger även ränterabatt hos de flesta bankerna, så kallat "grönt lån" och de kommande ca 12 år slipper ni att betala fastighetsskatt.
Laddare till elbil finns installerat.

Barnvänlig omgivning utan genomfartstrafik med närhet till Höörs centrala delar, ni har till och med gångavstånd till tågstationen.
Det nya området Maglehill, i anslutning till detta villaområde, är under uppbyggnad. Här kommer det att byggas bland annat idrottshall, förskola och grundskola 0-6. Grundskolan kommer att vara klar till höstterminen 2024.

Mer om mäklarna