Höganäs

Triangelgatan 6C

Såld
  • 6 rum
  • 161 kvm
  • Villa

Modern enplansvilla med premiumkänsla!

Välkommen till ett modernt drömhem på centralt läge i Höganäs. Bostaden ligger på en lugn och barnvänlig gata med endast 5 minuters promenad till centrum - med andra ord ett riktigt toppenläge!

När du kliver in i bostaden möts du av en imponerande takhöjd och generösa fönsterpartier som ger en exklusiv atmosfär av rymd och ljus. Bostadens arkitektur är noggrant utformad med fokus på generösa och sociala ytor som inbjuder till trivsamma tillfällen att umgås.

De sociala ytorna består av ett rymligt L-format rum som elegant separerar matsalen och allrummet samtidigt som de öppna ytorna bevaras. Under de varmare årstiderna kan de stora glaspartierna öppnas upp för att skapa en sömlös övergång mellan inomhus och utomhuslivet. En annan trevlig detalj är den mysiga braskaminen i vardagsrummet, perfekt för att njuta av en härlig kvällsmiddag med brasan i bakgrunden. Bostaden har även ett modernt kök från Vedum med goda arbetsytor i anslutning till matsalen. Samtliga vitvaror är nya från år 2020 inklusive en stor vinkyl.

Förutom de generösa sällskapsytorna erbjuder bostaden fyra väl tilltagna sovrum. Master bedroom imponerar med ett eget badrum, en stor walk-in-closet och en egen utgång till trädgården där ett underbart spabad väntar för maximal avkoppling. Utöver detta finns ytterligare ett badrum samt ett grovkök utrustat med bland annat tvättmaskin och torktumlare.

Den stora tomten om cirka 1 350kvm erbjuder generösa ytor och stora möjligheter. I dagsläget finns ett härligt trädäck om cirka 80kvm med bland annat spabad och gott om plats för flera utomhusmöblemang. På husets framsida finns en carport med plats för två bilar samt två stycken separata och isolerade förråd. Längs med den stenlagda uppfarten finns plats för ytterligare bilar.

Sammanfattningsvis erbjuds en modern och exklusiv enplansvilla perfekt för den stora barnfamiljen. Läget är centralt men samtidigt lugnt och tryggt med närhet till det mesta. En kort promenad bort hittar vi även populära Salthallarna och Outlet som erbjuder bra shopping och god mat i en trevlig atmosfär. I direkt närhet finns också flera strövområden perfekta för en skön promenad med hunden eller barnen. På sommaren tar man sig enkelt och smidigt till Kivickbadet även kallat "Höganäs citybeach" som bjuder på bad och strand. Närmsta busshållsplats finns inom några minuters avstånd.

I Höganäs finns både förskolor, grundskolor och gymnasium. I närheten av dessa finns också en skatepark och en idrottsanläggning med bland annat badhus och fotbollsplaner. I centrum finns ett brett utbud av trevliga restauranger samt mataffärer, bibliotek, banker, klädbutiker och andra nödvändigheter.

Bostaden är besiktigad och försäkrad för dolda fel. Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Mer om mäklarna