Fastighet

Sofieberg, Helsingborg

Oktobergatan 2

Såld
  • 5 rum
  • 123 kvm
  • Villa

1-plans villa med garage på omtycka Sofieberg!

Varmt välkomna till Oktobergatan 2, en fin 1-plans villa med enorma möjligheter som både är förbesiktigad och försäkrat mot dolda fel!

Detta underbara hus beläget på omtyckta och mycket populära Sofieberg erbjuder allt du kan önska dig för en bekväm och trivsam vardag. Här erbjuds en praktisk planlösning som inkluderar tre rymliga sovrum, perfekta för familjen. Två badrum bidrar ytterligare till ett bekvämt boende. Vardagsrummet rymmer både en matgrupp samt en större soffgrupp för umgänge och avkoppling tillsammans. Köket nås direkt till vänster från entren. Tvättstugan som du når ifrån köket är en praktisk bonus för effektiv hantering av hushållssysslor.

Hela fastigheten är försedd med vattenburen golvvärme (fjärrvärme) vilket ger en behaglig värme och låga driftskostnader under årets kallare månader. Det är den perfekta basen för en trivsam och varm atmosfär! När du vill förlänga sommarkvällarna har du dessutom ett rejält uterum i direkt anslutning till vardagsrummet. Här kan du njuta av härliga kvällar med familj och vänner!

På husets framsida finns en stor parkeringsuppfart som ger plats åt en bil både ute och en i garaget vilket gör parkeringen enkel och bekväm. Men det är utomhusområdet på huset baksida som verkligen imponerar. Den lagom stora och mysiga trädgården erbjuder massor av potential för lek och utomhusaktiviteter.

Sofieberg som är känt för sitt trevliga läge i staden med närhet till flertalet förskolor, grundskolor och gymnasium skapar en trygghet för barnfamiljen. Inom gångavstånd når du ett stort serviceutbud med bibliotek, matbutiker, vårdcentral och mängder av olika aktiviteter.

Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna