Sofieberg, Helsingborg

Adolfsbergsvägen 63

Såld
  • 4 rum
  • 131 kvm
  • Villa

Trevligt enplanshus i populärt område!

Adolfsbergsvägen 63, Sofieberg - Förbesiktigat och försäkrat mot dolda fel!

Välkommen till detta underbara enplanshus beläget på Adolfsbergsvägen 63 på omtyckta och mycket populära Sofieberg. Med en boyta på generösa 131 kvadratmeter erbjuder detta hem allt du kan önska dig för en bekväm och trivsam vardag, även för barnfamiljen.

Detta hem erbjuder en praktisk planlösning som inkluderar tre rymliga sovrum, perfekta för familjen. Två fräscha och helkaklade badrum bidrar ytterligare till ett bekvämt boende. Här finner du också ett stort och ljust vardagsrum som rymmer både matgrupp och en större soffgrupp för umgänge och avkoppling tillsammans. När du vill förlänga sommarkvällarna har du ett härligt uterum i direkt anslutning till vardagsrummet. Här finns också ett separat kök, komplett med moderna bekvämligheter och gott om arbetsyta. Tvättstugan är en praktisk bonus för effektiv hantering av hushållssysslor. Dessutom finns det ett hemmakontor som erbjuder en möjlighet till god arbetsmiljö för de dagar då arbete hemifrån är ett måste.

Stora delar av bostaden är försedd med golvvärme (fjärrvärme) vilket ger en behaglig värme och låga driftskostnader under årets kallare månader. Det är den perfekta basen för en trivsam och varm atmosfär. På husets framsida finns en stor carport som ger plats åt flera bilar, vilket gör parkeringen enkel och bekväm. Men det är utomhusområdet som verkligen imponerar. Den stora och mysiga trädgården erbjuder massor av potential för lek och utomhusaktiviteter. Det är en plats där man verkligen kan njuta av naturen.

Sofieberg som är känt för sitt trevliga läge i staden med närhet till flertalet förskolor, grundskolor och gymnasium skapar en trygghet för barnfamiljen. Inom gångavstånd når du ett stort serviceutbud med bibliotek, matbutiker, vårdcentral och mängder av olika aktiviteter.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information!

Varmt välkommen på visning,
välkommen hem.

Mer om mäklarna