Miatorp, Helsingborg

Skogsgatan 19

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Villa

Fint 1,5 planshus med källarplan & lättskött trädgård. Belägen på trevlig hörntomt!

Välkommen till Skogsgatan 19 och detta hus full av charm. Detta 1,5-planshus med erbjuder en kvadratsmart disponering, inredd källarplan och en inbjudande trädgård. Husets 30-tals charm gör boendet till en unik pärla som utmärker sig i området med den röda plåtfasaden och de röda mansardtaket. Här har varje kvadratmeter utnyttjats till fullo för att få ut det mesta utav ytan.

Bostadens 78 + 40 kvadratmeter fördelar sig på goda sällskapsytor, rymligt kök, två sovrum, två badrum samt en tvättstuga med gott om förvaringsutrymme i anslutning. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och bjuder in ordentligt ljusflöde, vilket skapar en härlig rymd och atmosfär i rummet. Intill soffgruppen finner vi en trevlig kamin som ger en varm och mysig känsla i sällskapsrummet. Den sociala anslutningen mellan vardagsrummet och köket ger plats för nära och kära att umgås. Köket har gott om förvaring och en fint placerad vinkyl som ger köket ett tjusigt lyft. Ett fönster i köket vid diskon ger tillsyn ut till Skogsgatan och husets uppfart. Vidare på våningen är ett av badrummen praktiskt nog placerad i hallen, badrummet är helkaklat med kommod, spegel med belysning, handdukstork samt en avskild duschhörna.

Vidare en trappa upp i bostaden finner vi två trivsamma sovrum varav ena försedd med balkong och en fin utsikt ut mot området. Väl nere på källarplan möts man av våningens förtjusande höjd på taket och ett allrum med gott om plats för möblemang. Här har vi även bostadens tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter såväl som arbetsytor. Andra badrummet ligger även de beläget här och är försedd med spegel, handfat med kommod, wc samt duschhörna. Källarvåningen går enkelt att anpassa efter behov, här finns goda ytor till extrarum, gillestuga, kontor eller en lyxig walk-in-closet. Stora delar av bostaden har genomgått förbättrande renoveringar senaste åren, bland annat byte av fönster, renovering av badrum samt ytskikt.

Via altandörren från sällskapsrummet tar man sig ut till det öppna trädäcket längs husets baksida, en härlig trädgård med fin och lättskött gräsyta. Här finns gott om plats för både lek och avkoppling. Husets garage samt förråd är placerad på baksidan av huset i anslutning till trädgården. Sist men inte minst har vi en stor uppfart med plats för flertal bilar både på framsidan och baksidan av huset, perfekt när man har vänner och familj över. Sammantaget, ett välskött likaså lättskött boende för nästa ägare att flytta in & trivas!

Skogsgatan är belägen i ett område med fin natur och närhet till bl.a. centrum, mataffärer, cykelavstånd till campus och city men inte minst även nära till Råå strand. Kort och gott ett barnvänligt och trivsamt område med närhet till skolor och goda kommunikationer.

Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Mer om mäklarna