Maria Park, Helsingborg

Gyhultsvägen 48C

Såld
  • 6 rum
  • 179 kvm
  • Villa

Magnifikt 2-plans radhus på bästa läge med stora ytor, lättskött trädgård & p-plats i anslutning!

Sällan kan vi erbjuda ett helt magiskt boende uppfört i två plan på bästa läge, med känsla och egenskaper som toppar det mesta! Med ett stenkast från kommunikationer, grönska och skolor, finner vi detta suveräna radhus perfekt lämpat för familjen som vill flytta in till ett nyckelfärdigt drömhem. Radhuset unika formspråk i kombination med disponering har noggrant planerats efter dagens balans mellan funktionalitet och modernitet. Nu finns möjligheten att bli "Maria-bo" i ett av områdets absolut finaste boende, missa inte chansen!

Radhuset fördelar sina totalt ca 179 kvadratmeter på sex rum och kök med p-plats och förråd i anslutning. Vardagsrum, kök och matplats ligger öppet och erbjuder stora sociala ytor entréplan. En trappa upp finner vi fyra rymliga rum, varav ett master-bedroom samt ett separerat allrum som enkelt går att göra till ett fjärde sovrum. Interiört präglas boendet av kvalitativa ytskikt som går hand i hand med de idag dominerande inslagen av massiva träinslag och naturnära färger som går ton-i-ton. Grundtanken och själva signumet för huset är hög kvalité och tidlösa materialval i kombination med funktionalitet och modernitet.

Köket består av vita släta köksluckor, med infrästa handtag, matchat med en snygg marmormönstrad stenbänksskiva. Köket är fullutrustad med integrerad kyl, integrerad frys, industionshäll med inbyggd köksfläkt, micro, ugn, integrerad kaffemaskin och diskmaskin. Två helkaklade badrum fördelade på varsitt våningsplan, med stora 60x60 keramikplattor och modern inredning i form av duschväggar, kommod med underskåp , spegel, golvvärme och spotlights. Vidare finner man ett separat klädvårdsrum på entréplan med gott om plats för förvaring, tvättmaskin samt torktumlare. På golvet vilar en 1-stavs vitlaserat parkett på entréplan och på ovanvåningen finner vi en vitlaserat 3-stavsparkett. Samtliga väggar i bostaden är slätspacklade och vitmålade.

I anslutning till husets gavel har man för plats för 2 bilar. På trädgårdssidan är man ombonad av fint trädäck direkt från vardagsrum, gräsmatta, häckar och ett separat förråd om 6 kvadratmeter. Trädgården är lättskött och har god potential för den som vill skapa en egen oas på sikt.

Här bor man med lyxen av nutidens bekvämligheter samtidigt som vi avnjuter en naturskön atmosfär. I området finns lekplats, förskolor och skola 1-9, goda kommunikationer med buss och tåg samt ett centrum med bland annat mataffär, apotek och pizzeria. Sammantaget en plats man ogärna lämnar när man väl har fått smak på den.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna, anmälan krävs!

Mer om mäklarna