Fastighet

Husensjö, Helsingborg

Ronnebygatan 29

Såld
  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Villa

Charmig sekelskiftesvilla på eftertraktade Husensjö!

På barnvänliga Husensjö finns nu en fantastisk möjlighet att bli ägare till ett lagom stort hus som erbjuder en inredd area på 108m2 totalt (68 boyta + 40 biyta), ett magiskt uterum samt belägen på en härlig hörntomt i soligt läge!

Du välkomnas av en rejäl carport som erbjuder en alldeles nyinstallerad laddbox. Väl inne på trädgården så är det omöjligt att missa den vackra inramning av grönska av varierande sort som denna fastighet erbjuder. Här kan du skapa ditt eget lilla paradis i trädgården som för övrigt är mycket lättskött med tanke på dess sköna storlek. En halv trappa upp tar dig in till huset och vid första kliv in i huset så märks den sköna 20-tals-känslan av genom vackra bröstpaneler, väggstuckaturer samt takrosetter.

Entreplan innehåller ett vardagsrum och kök i öppen planlösning vilket skapar den härliga sociala känslan man vill ha i sin hemmaborg. En trappa upp finner du två fina sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Nere på källarplan finns det stora badrummet som har allt du behöver, samt ett stort rum som idag används som sovrum, men utan problem skulle kunna göras om till ett tv-rum/vardagsrum.

Uterummet som byggdes till 2014 gör sommaren längre och denna plats används flitigt av säljarna idag, vilket är förståeligt! Väl ute på baksidan av tomten så finns dessutom en isolerad gäststuga på 9 kvm som perfekt kan nyttjas när ni får besök.
Vad som gör denna fastighet problemfri är de stora renoveringar som genomförts genom åren, och för att nämna några;

- Nytt tak 2015
- Dragit om all el 2020
- Samtliga ytskikt sågs över 2020
- Installation av solceller och laddbox 2023

Fastigheten är dessutom förbesiktigad av säljarna samt försäkrad mot dolda fel!

Här kommer du bo på ett familjevänligt och centralt läge med närhet till bland annat grönområden, matbutiker, skolor, förskolor och bra kommunikationer. Olympiahallen ligger i närheten, Fredriksdals trädgårdar en kort promenad bort och Helsingborgs centrum nås enkelt med en kort cykeltur. En fastighet perfekt för dem vill leva ett problemfritt villa-liv!

Mer om mäklarna