Hittarp, Helsingborg

Babordsvägen 8

Såld
  • 6 rum
  • 180 kvm
  • Villa

HÄNFÖRANDE VILLA MED SUNDSUTSIKT. ETT RIKTIGT DRÖMBOENDE MED EN SAGOLIK TRÄDGÅRD.

Hänförande villa belägen med endast ett stenkast från sundet och dess flitiga sjötrafik. Här har ni ett riktigt drömboende med natur, strand och bad som era närmaste grannar.

På ett av Helsingborgs mest attraktiva område finner ni denna moderna villa i 1½-plan. Med en sagolik trädgård om 967 kvm ges en rofylld plats nära naturen och borta från stadens puls och stress.
Entrén är välkomnande och rymlig med goda förvaringsmöjligheter.
Vardagsrummet är ljust med stora fönsterpartier vilket skapar ett rikligt ljusflöde. Här finns det också en rogivande braskamin. I anslutning når ni det inglasade uterummet där utsikten vilar över den fantastiska trädgården som verkligen är unik med sina "olika rum" som är utplacerade i alla väderstreck.
Köket är beläget intill vardagsrummet och även härifrån når ni en charmerande träbelagd uteplats.
På bottenplan finner ni ett sovrum, ett fräscht badrum med dusch, klinkerbelagt grovkök samt goda förvaringsmöjligheter.
Trappan från vardagsrummet tar er vidare till ovanvåningen, där ni möts av ett allrum med fantastiska fönsterpartier från golv till tak som bjuder på en ljuvlig utsikt mot sundet. Från det behagliga allrummet når ni balkongen som bjuder på samma utsikt, så slå dig ner, luta dig tillbaka och njut av den fridfulla omgivningen.

Ovanvåningen bjuder också på tre rejäla sovrum och rikligt med förvaring. Badrummet är exklusivt inrett med både badkar samt dusch och en känsla av SPA infinner sig när man kliver in.

Trädgården är något utöver det vanliga och i denna vackra oas finns alla tänkbara växtligheter.

Tag tillfället i akt och besök denna unika villa som nu är redo att finna sina nya ägare.

Mer om mäklarna