Trädgård/baksida

Helsingborg, Helsingborg

Södra Hunnetorpsvägen 166

Såld
  • 7 rum
  • 160 kvm
  • Villa

Topprenoverad villa med plats för den stora familjen!

Välkommen till ett drömhem! Här finns möjligheten att flytta rakt in i en topprenoverad villa med plats för hela familjen.

Bostaden har genom åren genomgått mängder med renoveringar och förbättringar för att idag erbjuda ett boende av högsta klass. Inget har lämnats åt slumpen och allt som gjorts känns väl genomtänkt in i minsta detalj. Till skillnad från många av de andra fastigheterna i området har en tillbyggnad om ca. 22kvm gjorts vilket gör den redan rymliga villan ännu större med sina totalt ca. 160kvm i boyta.

Bostaden fördelar sig över 1,5 plan med ett stort vardagsrum i öppen planlösning med kök/matplats, 3 stycken sovrum samt ett badrum på nedanvåningen. På ovanvåningen finns ytterligare 2 sovrum, ett badrum, 2 stora garderober/förråd samt ett rymligt vardagsrum som vid behov kan göras om till ytterligare två sovrum eller kontor. Vid behov kan bostaden erbjuda smått fantastiska 7 stycken sovrum! För att ytterligare förbättra inomhusmiljön har dessutom ett FTX aggregat installerats som med en rad fördelar bidrar till bland annat bättre luftkvalitet i bostaden.

Trädgården har även den fått genomgå massvis med förbättringar och erbjuder både ett stort trädäck med pergola samt en mycket välskött gräsmatta. Utöver diverse växtlighet finns också ett växthus och inte minst en riktigt härlig pool att svalka sig i under sommarens varma dagar. Här spenderas med fördel sommarkvällarna tillsammans med familjen njutandes av den härliga atmosfären som trädgården bidrar med.

Beläget i ett fridfullt och familjevänligt kvarter, omgivet av grönska, är detta hem den perfekta platsen att bo på. Du har närhet till det natursköna Jordbodalen och angränsande områden som Eskilsminne, Husensjö och Gustavslund. Dessa områden erbjuder flera utmärkta förskolor, skolor och mataffärer inom gångavstånd. Om du någon gång mot förmodan vill lämna lugnet för att uppleva stadspulsen är det enkelt att ta sig till centrum med bil eller buss på bara några minuter.

Sammanfattningsvis erbjuds ett topprenoverat hem med plats för den stora familjen i ett lugnt och trevligt område med närhet till det mesta.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

OBS! huset är besiktigat och försäkrat mot dolda fel - kontakta ansvarig mäklare för mer information och besiktningsprotokoll.

Mer om mäklarna